Biztonságtechnika

Minden, amit a biztonságtechnikával kapcsolatban tudni érdemes

A biztonságtechnika tulajdonképpen egyidős az emberiséggel, hiszen a történelmünk során különféle eszközöket készítettünk az ember és értékeinek védelme érdekében. Ma pedig már óriási szerep jut a biztonságtechnika számára a mindennapokban, hiszen a biztonságtechnika nem más, mint a tulajdon és a személy védelmével foglalkozó szakterület.

A biztonságtechnika az idő előrehaladtával kiszélesedett. Míg korábban kizárólag az ember és értékeinek védelméről beszélhettünk, addig ma már információ védelem is szerves részét képezi.

Magát a biztonságtechnikát értelmezhetjük szűk és tág keresztmetszetben egyaránt, míg a szűk értelmezés alatt csupán a vagyonvédelem illetve a testőri tevékenység értjük.

Addig tágabb értelmezésben ide sorolhatjuk továbbá a munkavédelemhez, tűzvédelemhez, információvédelemhez, katasztrófabiztonsághoz stb. tartozó tevékenységeket.

Biztonságtechnika – főbb területek

A biztonságtechnikai folyamatok során különféle védelmi erőforrásokat alkalmazhatunk, ezek lehetnek élőerősek, illetve technikai jellegűek egyaránt. A technikai erőforrások körébe sorolhatjuk egyrészt a mechanikai és elektronikai eszközöket, valamint a védelmi szakemberek által alkalmazott egyéb eszközöket.

Professzionális biztonságtechnikai szolgáltatás – garanciával és szakértelemmel

Vállalkozásunk a Bruck Service Kft. több éves szakmai múltra tekint vissza a vagyonvédelem számos területén. Munkatársaink egytől egyig magasan képzett szakemberek, akik munkájuk során minden esetben a professzionális minőségre törekszenek. Éppen ezért megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy az általunk nyújtott valamennyi védelmi szolgáltatás során maximális minőséget biztosítunk.

Cégpolitikánk egyik legfőbb eleme a vevőcentrikus működés, valamint sikerünk kulcsa munkatársaink felkészültségében és szakértelmében rejlik. Valamennyi alkalmazottunkkal szemben magas elvásásokat támasztunk, nem csupán a szakmai és hatósági elvárásoknak kell megfelelniük.  Nagy hangsúlyt fektetünk a határozott, kulturált megjelenésű, viselkedésű, intelligens szakemberekkel való együttműködésre.

Szolgálati feladatok – avagy mit értünk biztonságtechnika alatt

Ahogyan azt korábban már említettük a biztonságtechnika számos részterületet, részfeladatot foglal magában. Tevékenységeink között megtalálható a porta és recepció szolgálat, mely során az érkező személyek fogadására, be- és kiléptetésére kerül sor. Szolgáltatásaink nagy részében munkatársaink különféle járőrszolgálatot biztosítanak ingatlanok őrzése során, a járőrszolgálat történhet akár járőrkutya igénybevételével is. Nem feledkezhetünk meg továbbá az üzletek biztonsági őrzési feladatairól és a gépjárművel történő pontőrzésekről sem.