A vagyonvédelmi tevékenységgel foglalkozó vállalkozásunk a Bruck Service Kft. több, mint tíz éves szakmai múltra tekint vissza az őrzés-védelem szakterületén belül. A korábban 2006-ban alapított Bruck Security Kft. jogutódjaként, 2011 óta folytatjuk tevékenységünket.

Egyik legfőbb küldetésünknek a minőségi szolgáltatás biztosítását tartjuk. Valamennyi szolgáltatásunk során törekszünk a megrendelőink elvárásainak leginkább megfelelő, minden igényt kielégítő vagyonvédelmi szolgáltatás nyújtása. Őrzés-védelmi szolgáltatásunkat minden esetben az adott szervezetre, objektumra szabjuk. Működésünk legfontosabb mozgatórugója a cégvezetés által kidolgozott működési szabályzatunk, illetve az általános őrutasítás.

Hisszük, hogy a professzionális szolgáltatás biztosításának elengedhetetlen alapfeltétele a megfelelően képzett, szakmájuk iránt maximálisan elhivatott vagyonőrökkel való együttműködés. Éppen ezért vállalkozásunk fontosnak tartja, hogy csak és kizárólag olyan szakemberekkel dolgozzon együtt, akik a kötelező szakmai, hatósági elvárásoknak maradéktalanul megfelelnek. Továbbá mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a határozott, kulturális megjelenésű, viselkedésű és intelligens vagyonőrök alkalmazására. Mindezt elősegíti a cégvezetésünk által kialakított oktatási, képzési és ellenőrzési szisztéma is, mellyel támogatjuk munkatársaink szakmai előrehaladását.

Ahogyan azt már korábban említettük, valamennyi általunk nyújtott vagyonvédelmi szolgáltatás során törekszünk megrendelőink igényeinek teljes körű kielégítésére, valamint a professzionális minőségű szolgáltatás biztosítására. Megrendelőinkkel minden esetben kiegyensúlyozott, bizalmi kapcsolat kialakítására törekszünk. Partnereink között olyan ismert haza vállalkozások és szervezetek találhatóak meg, mint a Pannonia Filmstúdió, Manager Immo Kft., Simba Kft., Akadémiai Nyomda Kft., Ferrobeton Kft. vagy éppen a Zalakerámai Zrt. és a Márta Sped-Fuvar Kft.

Cégünk vezetősége megrendelőink megkeresései alapján egyedi szolgáltatási tervet dolgoznak kis. Minden esetben megvizsgálják a kapott feladatot, a szóba jöhető eszközök figyelembevételével partnereink igényeinek megfelelően dolgozzuk ki a helyi sajátosságoknak megfelelőn.

Amennyiben megbízható vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtó szervezetre van szüksége akár otthonának, akár vállalkozása értékeinek védelmére forduljon hozzánk bizalommal. Szolgáltatásaink között megtalálható a porta és recepció szolgálat, a különféle járőrszolgálat, pontőrzés, valamint a távfelügyelet mellett takarítási szolgáltatással is állunk partnereink rendelkezésére.

Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük, bármilyen kérdése merülne fel vagyonvédelmi tevékenységeinkkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.