Takarítás – megbízhatóság és szakértelem

Vállalkozásunk a Bruck Service Kft. fő tevékenységi területe a különféle vagyonvédelmi szolgáltatások biztosítására terjed ki. Szolgáltatási palettánkon az őrzés és védelem szinte valamennyi szakterülete megtalálható. Megrendelőink igényeinek, valamint a felmerült piaci elvárásoknak megfelelően szolgáltatási skálánkat kiszélesítettük. Ma már kínálatunkban takarítás, tisztítás és kertészeti tevékenység egyaránt megtalálható. Ezen a szakterületen is megbízható partnerei vagyunk megrendelőink számára.

Takarítás – széles referenciaskálával

Több, mint tíz éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött őrzés-védelmi tevékenységeinknek köszönhetően számos vállalkozással kerültünk partneri kapcsolatban. Igényeiket felismerve hoztuk létre takarítás szolgáltatásunkat.

Egyik legfőbb célkitűzésünk a minőségi szolgáltatásra való törekvés valamennyi szolgáltatási területünket illetően. Fontosnak tartjuk, hogy új és régi megrendelőink számára egyaránt megbízható és professzionális szolgáltatást tudjunk biztosítani.

A cégalapítástól eltelt időszak alatt számost kis és középvállalkozással ápolunk kiegyensúlyozott munkakapcsolatot. A bizalomra nem csupán védelmi tevékenységeink során van szükség. Éppen ezért nem csak vagyonőreinkkel, hanem a takarítást végző munkatársainkkal szemben is magas szakmai elvárásokat támasztunk. Kizárólag képzett, erkölcsileg és morálisan feddhetetlen kollégákkal dolgozunk együtt. Közel ötven vállalkozás válláról vesszük le a takarítással kapcsolatos feladatokat, legyen szó akár napi takarításról, akár tisztítási akár kertészeti tevékenységről.

Takarítás – számos szolgáltatási területtel

Cégünk által nyújtott takarítási szolgáltatásaink kínálatában megtalálható többek között a nagytakarítás, tisztítás, illetve a különféle kertészeti tevékenységek is egyaránt. Nagytakarítás keretein belül egyaránt vállalunk ügyeleti, valamint éjszakai takarítási feladatokat. Munkatársaink kellő szakértelemmel végzik mindezek mellett a tisztítási munkafolyamatokat is úgy, mint vizes, olajos, poros felületek, illetve üvegfelületek szakszerű tisztítását is. Kertészeti tevékenységeink között pedig kisebb és nagyobb kertészeti feladatok ellátását egyaránt vállaljuk.

Takarítás biztonságban – megrendelőink igényeihez mérten

Számos védelmi szolgáltatásainkat igénybe vevő partnerünk számára végzünk takarítási szolgáltatást is. Hiszen általánosan elmondhatjuk, hogy akár egy otthon akár egy vállalkozás székhelyén telephelyén végzett takarítási tevékenység bizalmi feladatnak tekinthető. Éppen ezért elengedhetetlenül fontos megbízható szakemberek segítségét igénybe vennünk értékeink védelme érdekében. Ebben nyújtunk tökéletes megoldást új és régi partnereink számára egyaránt.